Philodendron Green Wonder opvallend mooi

Green Wonder, een verbluffende toevoeging aan elke binnenruimte, staat bekend om zijn weelderige groene bladeren en opvallende esthetiek. Bij PlantenTotaal zijn we verheugd om deze prachtige plant aan te bieden, die niet alleen schoonheid, maar ook een vleugje natuur naar uw huis brengt.

Filter products Showing 1 - 5 of 5 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Philodendron Green Wonder – Ø19cm – ↕70cm

 24,00
Philodendron Green Wonder – Ø19cm – ↕70cm

Philodendron Green Wonder – Ø24cm – ↕100cm

 59,95
Philodendron Green Wonder – Ø24cm – ↕100cm

Philodendron Green Wonder – 140 cm – ø34

 124,95
Philodendron Green Wonder – 140 cm – ø34

Philodendron Green Wonder XL – 140 cm – ø45

 218,95
Philodendron Green Wonder XL – 140 cm – ø45

Philodendron Green Wonder – 120 cm – ø27

 76,00
Philodendron Green Wonder – 120 cm – ø27

De kenmerken van de Green Wonder

De Philodendron Green Wonder, een lid van de Araceae-familie, staat bekend om zijn glanzende, hartvormige bladeren die een weelderige groene tint hebben. Deze plant gedijt goed in binnenshuis en voegt een vleugje tropische sfeer toe aan elke ruimte. Het heeft een matige groeisnelheid en kan gemakkelijk worden onderhouden zonder veel zorg. Deze Philodendron is niet alleen een aantrekkelijke plant, maar het heeft ook luchtzuiverende eigenschappen, waardoor het de luchtkwaliteit in uw huis kan verbeteren. Bovendien is deze plant relatief eenvoudig te verzorgen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren als beginnende plantenliefhebbers.

De Philodendron Green Wonder kopen bij PlantenTotaal

Bij PlantenTotaal bieden we planten aan, zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze gezond en vitaal bij u aankomen. Wilt u de prachtige plant aan uw binnenruimte toevoegen? Wacht niet langer en koop vandaag nog bij PlantenTotaal. Met onze eenvoudige online bestelprocedure en snelle levering kunt u binnen de kortste keren genieten van de weelderige schoonheid van deze opmerkelijke plant. Transformeer uw huis met de tijdloze charme van de Philodendron Green Wonder.