Asparagus Setaceus

Asparagus Setaceus, ook bekend als de Asparagus Fern of Sierasperge, is een verfijnde toevoeging aan elk interieur. Met zijn delicate uitstraling en luchtige gebladerte voegt deze plant een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke ruimte. Bij PlantenTotaal zijn we trots om deze prachtige plant aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd om zijn schoonheid en eenvoudige verzorging.

Filter products Showing 1 - 6 of 6 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Asparagus Setaceus – Ø17 – ↨45cm

 23,95
Asparagus Setaceus – Ø17 – ↨45cm

Asparagus Setaceus – Ø12 – ↨35cm

 11,95
Asparagus Setaceus – Ø12 – ↨35cm

Asparagus Setaceus Bush – Ø21cm – ↕60cm

 37,95
Asparagus Setaceus Bush – Ø21cm – ↕60cm

Asparagus Setaceus – Ø27cm – ↕70cm

 66,00
Asparagus Setaceus – Ø27cm – ↕70cm

Asparagus Setaceus – Ø15cm – ↕45cm

 13,00
Asparagus Setaceus – Ø15cm – ↕45cm

Asparagus Setaceus ‘Plumosus’ in ELHO Vibes Fold 14cm roze

 20,95
Asparagus Setaceus ‘Plumosus’ in ELHO Vibes Fold 14cm roze

Het uiterlijk van Asparagus Setaceus

Deze plant wordt gekenmerkt door zijn fijne, naaldachtige bladeren die lijken op delicate veren. Deze bladeren groeien in dichte clusters langs de stengels, waardoor een weelderig en vol gebladerte ontstaat. De plant kan zowel hangend als rechtop groeien, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende ruimtes in huis of op kantoor.

De oorsprong en geschiedenis

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika, behoort Asparagus Setaceus tot de familie van de Asparagaceae. Het is nauw verwant aan de gewone asperge, maar in plaats van eetbare scheuten te produceren, staat deze plant bekend om zijn decoratieve waarde. In veel culturen wordt de Setaceus al eeuwenlang gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en symbolische betekenis.

De groeiomstandigheden

De Setaceus gedijt goed in lichte tot halfschaduwrijke omgevingen en vereist regelmatig, maar niet overdreven water geven. Het is een relatief onderhoudsarme plant die goed gedijt bij normale kamertemperaturen. Het is echter belangrijk om te voorkomen dat de grond te vochtig wordt, omdat dit kan leiden tot wortelrot.

Asparagus Setaceus kopen

Klaar om de elegantie deze plant aan je interieur toe te voegen? Bij PlantenTotaal bieden we hoogwaardige Asparagus Setaceus planten aan die zorgvuldig zijn gekweekt om te voldoen aan onze strenge normen voor kwaliteit en schoonheid. Of je nu op zoek bent naar een subtiele accentplant of een opvallend hangend pronkstuk, wij hebben de perfecte Asparagus Setaceus voor jou.

Haal de schoonheid van Asparagus Setaceus in huis

Ontdek de tijdloze charme van de Setaceus en breng een vleugje natuurlijke elegantie in je leefruimte. Koop vandaag nog je eigen Asparagus Setaceus bij PlantenTotaal en laat je inspireren door de verfijnde schoonheid van deze iconische kamerplant.