Strelitzia Reginae een tropische plant voor jouw huis

Estrelitzia Reginae is ook bekend als de paradijsvogelbloem of vogelkopbloem. Het is een prachtige en exotische plant die een vleugje tropische schoonheid toevoegt aan elk interieur. Met zijn opvallende oranje en blauwe bloemen, die lijken op de kleurrijke veren van een paradijsvogel, is deze plant een ware blikvanger. Bij PlantenTotaal vind je hoogwaardige Strelitzia Reginae planten die perfect zijn voor liefhebbers van unieke en weelderige groen.

Filter products Showing 1 - 10 of 10 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Strelitzia Reginae P13 Zonder Kunstbloem – Ø13cm – ↕35cm

 13,00

Strelitzia Reginae P13 2pp (met Kunstbloem) – Ø13cm – ↕35cm

 15,00

Combi deal – Strelitzia Reginae inclusief elho Pure Coupe zwart Ø41 – 190 cm

 364,00

Combi deal – Strelitzia Reginae inclusief elho Pure Coupe bruin Ø41 – 190 cm

 364,00

Combi deal – Strelitzia Reginae inclusief elho Pure Coupe beige Ø41 – 190 cm

 364,00

Strelitzia Reginae – 100 cm – Ø19

 38,95

Strelitzia Reginae – 130 cm – Ø24

 111,95

Strelitzia Reginae XL – 180cm – ø50

 298,95

Strelitzia Reginae XL – 160cm – ⌀30

 175,95

Strelitzia Reginae In Sleeve – Ø12cm – ↕40cm

 14,00

De Kenmerken van Strelitzia Reginae

De Reginae staat bekend om zijn opvallende bloemen en weelderige groei. Deze plant kan tot wel 2 meter hoog worden en heeft grote, glanzende bladeren die een tropische sfeer creëren in elke ruimte. De bloemen van deze plant zijn uniek en trekken direct de aandacht met hun levendige kleuren en opvallende vorm. Deze plant gedijt het beste bij helder, indirect zonlicht en regelmatig water geven.

Deze plant is duurzaam

Naast zijn esthetische waarde is deze plant ook een duurzame keuze voor liefhebbers van groen. Deze plant is relatief gemakkelijk te verzorgen en heeft minimale water- en voedingsbehoeften. Met de juiste zorg kan Strelitzia vele jaren meegaan en blijft hij zijn weelderige uitstraling behouden. Bovendien draagt het kweken van Strelitzia Reginae bij aan het behoud van tropische plantensoorten, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor plantenliefhebbers.

Strelitzia Reginae Kopen bij PlantenTotaal

Bij PlantenTotaal vind je een uitgebreid assortiment Strelitzia Reginae planten van de hoogste kwaliteit. Onze planten worden met zorg gekweekt en geleverd, zodat je verzekerd bent van een gezonde en weelderige toevoeging aan je interieur. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je woonkamer, kantoor of serre, Strelitzia Reginae is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog je eigen Strelitzia Reginae bij PlantenTotaal en breng de tropen naar huis!