Scindapsus Epipremnum

Scindapsus Epipremnum, een opmerkelijke verschijning in de wereld van kamerplanten, heeft de harten van vele plantenliefhebbers veroverd. Met zijn weelderige groene bladeren en gemakkelijke onderhoud, is deze plant een favoriet geworden in zowel huizen als kantoren.

Filter products Showing 1 - 4 of 4 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Scindapsus Epipremnum – Ø19cm – ↕80cm

 32,95
Scindapsus Epipremnum – Ø19cm – ↕80cm

Scindapsus Epipremnum – Ø24cm – ↕120cm

 66,95
Scindapsus Epipremnum – Ø24cm – ↕120cm

Scindapsus Epipremnum – Ø15cm – ↕50cm

 23,95
Scindapsus Epipremnum – Ø15cm – ↕50cm

Scindapsus Epipremnum – Ø15cm – ↕45cm

 18,95
Scindapsus Epipremnum – Ø15cm – ↕45cm

De oorsprong van Scindapsus Epipremnum

Epipremnum, ook bekend als de “Duivel’s Ivy” of “Pothos”, is afkomstig uit de regenwouden van Zuidoost-Azië. Het behoort tot de familie Araceae en gedijt in warme, vochtige omgevingen. De plant staat bekend om zijn klimmende gewoonten en kan zowel op de grond groeien als tegen verticale oppervlakken opklimmen.

Het opvallende uiterlijk

Een van de meest opvallende kenmerken van deze Scindapsus zijn de glanzende, hartvormige bladeren die vaak gemarmerd zijn met contrasterende tinten groen. Deze bladeren kunnen variëren in grootte, afhankelijk van de groeiomstandigheden, en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte.

De luchtzuiverende eigenschappen

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht staat Scindapsus Epipremnum ook bekend om zijn vermogen om de lucht te zuiveren. De plant absorbeert schadelijke chemicaliën zoals formaldehyde, benzeen en xyleen, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor verbetert en een gezondere leefomgeving wordt bevorderd.

Creëer een groen paradijs met Scindapsus Epipremnum

Of u nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint met uw groene reis, Scindapsus Epipremnum is een uitstekende keuze voor elke ruimte. Zijn aanpasbaarheid aan verschillende lichtomstandigheden en zijn vermogen om te gedijen met minimaal onderhoud maken het een ideale metgezel voor zowel drukke professionals als liefhebbers van groen.

Scindapsus Epipremnum kopen – Breng de natuur naar binnen

Mis de kans niet om uw ruimte te verrijken met de schoonheid van Scindapsus Epipremnum. Bezoek onze PlantenTotaal webshop en ontdek een uitgebreide selectie van deze prachtige plant. Voeg een vleugje natuur toe aan uw interieur en geniet van de vele voordelen die deze opmerkelijke plant te bieden heeft.