Schefflera Arboricola Nora: de dwergschroefpalm

Schefflera Arboricola Nora, ook wel bekend als de dwergschroefpalm, is een populaire keuze voor liefhebbers van groene planten. Met zijn weelderige, glanzende bladeren en compacte formaat voegt deze plant een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elk interieur.

Filter products Showing 1 - 2 of 2 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Schefflera Arboricola Nora – Ø19cm – ↕75cm

 30,95
Schefflera Arboricola Nora – Ø19cm – ↕75cm

Schefflera Arboricola Nora – Ø21cm – ↕80cm

 34,95
Schefflera Arboricola Nora – Ø21cm – ↕80cm

De Arboricola Nora compact formaat

De Arboricola Nora staat bekend om zijn karakteristieke bladeren, die bestaan uit kleine, ovale blaadjes die dicht op elkaar groeien. Deze plant gedijt goed in kamers met gematigd licht en kan worden gehouden als een prachtige kamerplant. Met zijn langzame groeisnelheid is het gemakkelijk te onderhouden en past het perfect in zowel kleine als grote ruimtes.

Waarom deze plant?

Met zijn luchtzuiverende eigenschappen helpt de Arboricola Nora de luchtkwaliteit in huis te verbeteren door schadelijke chemicaliën te absorberen en de lucht te zuiveren. Bovendien is het een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een plant die niet veel onderhoud vereist, maar toch een opvallende uitstraling heeft.

Verrijk je huis met Schefflera Arboricola Nora

Of je nu een ervaren plantenliefhebber bent of net begint met het verzorgen van planten, deze Schefflera  is een geweldige keuze om je interieur op te vrolijken. Met zijn elegante uitstraling en eenvoudig te onderhouden karakter zal deze plant zeker een aanwinst zijn voor elke ruimte.

Schefflera Arboricola Nora Kopen

Wil je jouw interieur verrijken met de prachtige Schefflera Arboricola Nora? Koop hem nu bij PlantenTotaal en breng een vleugje natuurlijke schoonheid in jouw leefruimte. Bestel vandaag nog en geniet van de natuurlijke charme van deze schitterende plant!