Polyscias Scutellaria Fabian, zowel voor binnen als voor buiten

Polyscias Scutellaria Fabian, ook bekend als de Fabian Aralia, is een prachtige en opvallende plant die een vleugje elegantie en stijl toevoegt aan elk interieur. Met zijn kenmerkende gevlekte bladeren en slanke groei, is deze plant een favoriet onder liefhebbers van binnenplanten. Bij PlantenTotaal bieden we hoogwaardige planten aan, zodat je jouw huis of kantoor kunt verfraaien met deze charmante plant.

Filter products Showing the single result
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Polyscias Scutellaria Fabian – Ø19cm – ↕60cm

 29,95
Polyscias Scutellaria Fabian – Ø19cm – ↕60cm

Eigenschappen van deze plant

Deze Polyscias  staat bekend om zijn unieke bladeren en aantrekkelijke groeipatroon. De bladeren van deze plant zijn groen van kleur met opvallende witte vlekken, waardoor het een visueel interessante toevoeging is aan elke ruimte. Deze plant gedijt goed in lichte tot matig lichte omgevingen en vereist weinig onderhoud, waardoor het een ideale keuze is voor drukke plantenliefhebbers.

Verzorging van de Polyscias Scutellaria Fabian

Om de Polyscias Scutellaria Fabian te laten gedijen, is het belangrijk om hem te voorzien van de juiste omgeving en zorg. Deze plant gedijt goed bij kamertemperatuur en houdt van regelmatig maar niet te veel water geven. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, maar vermijd te veel water geven om wortelrot te voorkomen. Daarnaast kan het nuttig zijn om de bladeren van tijd tot tijd af te vegen om stof te verwijderen en de plant gezond te houden.

Bij PlantenTotaal streven we ernaar om onze klanten alleen de beste kwaliteit planten aan te bieden, en de Polyscias Scutellaria Fabian is daarop geen uitzondering. Onze planten worden met zorg gekweekt en verzorgd, zodat je verzekerd bent van een gezonde en mooie toevoeging aan je interieur. Bovendien bieden we een eenvoudige bestelervaring en snelle levering, zodat je snel van je nieuwe plant kunt genieten.

Polyscias Scutellaria Fabian kopen

Ben je op zoek naar een elegante en stijlvolle plant om je huis of kantoor op te fleuren? Overweeg dan om de Polyscias scutellaria Fabian te kopen bij PlantenTotaal. Met zijn opvallende bladeren en eenvoudige verzorging, is deze plant de perfecte keuze voor elke plantenliefhebber. Bestel vandaag nog en breng wat groen in je leven!