Ontdek de Phlebodium Aureum Blue Star

Welkom in de levendige wereld van PlantenTotaal, waar we met trots één van onze zeldzame juweeltjes introduceren, de exotische Phlebodium Aureum Blue Star. Bewonderd om zijn onderscheidende blauwgroene bladeren en delicate gekartelde randen, biedt de Phlebodium Aureum Blue Star een serene vleugje van de schoonheid van de natuur rechtstreeks in uw ruimte.

Filter products Showing the single result
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Phlebodium Aureum Blue Star Ø17cm – ↕50cm

 23,95
Phlebodium Aureum Blue Star Ø17cm – ↕50cm

Origins en kenmerken van de Phlebodium Aureum Blue Star

De wortels van de Phlebodium Aureum Blue Star liggen in de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Het behoort tot de Polypodiaceae familie, bekend om hun onderscheidende diversiteit en aanpassingsvermogen. De aantrekkelijke samenstelling van de Phlebodium Aureum Blue Star creëert een betoverend zicht voor plantenliefhebbers die esthetiek waarderen. De zilverblauwe bladeren stralen uit van een centraal punt, waardoor de plant een stervormig uiterlijk krijgt, en zo zijn populaire naam “Blue Star” verdiend heeft.

Adembenemende schoonheid van de Phlebodium Aureum Blue Star

Elk goed afgerond blad van de Phlebodium Aureum Blue Star straalt elegantie en rust uit. De unieke zilverblauwe kleur van de bladeren gemengd met de stervormige groei van de plant zorgt voor een opvallende en buitengewone uitstraling.

Phlebodium Aureum Blue Star kopen

Geïnspireerd door de fantastische Phlebodium Aureum Blue Star? Waarom voegt u deze exotische plant dan niet toe aan uw collectie? Bij PlantenTotaal kunt u rekenen op topkwaliteit en uitstekende service. Koop vandaag nog uw Phlebodium Aureum Blue Star en breng een stukje tropisch regenwoud naar uw woning. Bestel nu!