Ontdek de pracht van de Philodendron Red Beauty

Ben je op zoek naar een opvallende toevoeging aan je plantencollectie? Zoek niet verder, want deze plant is een ware blikvanger die elke ruimte transformeert met zijn diepe kleuren en weelderige bladeren. Deze exotische plant staat bekend om zijn unieke eigenschappen en esthetische aantrekkingskracht.

Filter products Showing 1 - 3 of 3 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Philodendron Red Beauty – Ø27cm – ↕60cm

 99,95
Philodendron Red Beauty – Ø27cm – ↕60cm

Philodendron Red Beauty – Ø30cm – ↕110cm

 133,95
Philodendron Red Beauty – Ø30cm – ↕110cm

Philodendron Red Beauty – Ø27cm – ↕100cm

 95,00
Philodendron Red Beauty – Ø27cm – ↕100cm

Kenmerken van de Philodendron Red Beauty

De Philodendron Red Beauty, ook wel bekend als Philodendron Erubescens ‘Red Emerald’, is een tropische plant afkomstig uit de regenwouden van Brazilië. Het heeft opvallende, glanzende bladeren die diep groen zijn met rode accenten, waardoor het een onmiskenbare schoonheid is voor elke ruimte.

Deze Philodendron groeit meestal als klimplant en kan indrukwekkende afmetingen bereiken, met bladeren die tot wel 30 centimeter lang kunnen worden. Het is een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitenteelt, maar gedijt het beste in een warm, vochtig klimaat. De  Red Beauty is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een relatief onderhoudsvriendelijke plant. Het vereist minimale zorg en gedijt goed in indirect zonlicht tot halfschaduw. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, maar vermijd te veel water geven, aangezien dit kan leiden tot wortelrot.

Het is raadzaam om de bladeren regelmatig af te stoffen om de plant gezond te houden en zijn natuurlijke glans te behouden. Af en toe bemesten tijdens het groeiseizoen zal ook helpen om de groei te bevorderen en de plant te voeden.

Haal de Philodendron Red Beauty in huis

Wil je je interieur verrijken met de betoverende aanwezigheid van de Philodendron Red Beauty? Aarzel niet langer en voeg deze prachtige plant toe aan je winkelwagen. Met zijn weelderige bladeren en levendige kleuren zal deze Philodendron ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn onder vrienden en familie.

Philodendron Red Beauty kopen

Breng de natuurlijke schoonheid van de Philodendron Red Beauty naar je eigen huis door vandaag nog te bestellen. Bij PlantenTotaal bieden we hoogwaardige planten aan, waaronder deze schitterende Philodendron. Wacht niet langer en geef je interieur een vleugje elegantie met de Philodendron Red Beauty. Bestel nu en geniet binnenkort van zijn weelderige pracht!