Ontdek de pracht van de Philodendron Micans bij PlantenTotaal

De Philodendron Micans, ook wel bekend als de Fluweelblad Philodendron, is een adembenemende toevoeging aan elke binnenruimte. Met zijn fluweelachtige, donkergroene bladeren die een vleugje brons en koper vertonen bij het reflecteren van het licht, biedt deze plant een verfijnde esthetiek die elke kamer verfraait.

Filter products Showing 1 - 2 of 2 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Philodendron Micans – Ø15cm – ↕40cm

 25,95
Philodendron Micans – Ø15cm – ↕40cm

Philodendron Micans – Ø12cm – ↕15cm

 10,95
Philodendron Micans – Ø12cm – ↕15cm

Eenvoudig in onderhoud, groots in uitstraling

Een van de grootste voordelen van de Micans is zijn gemak in onderhoud. Deze plant gedijt goed bij indirect zonlicht en vereist slechts sporadische watergift, wat hem ideaal maakt voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Bovendien heeft hij weinig last van plagen, waardoor hij een duurzame keuze is voor elke plantenliefhebber.

Of u nu op zoek bent naar een opvallende plant voor uw kantoor, woonkamer of slaapkamer, de Philodendron Micans zal zeker de aandacht trekken en een gevoel van rust en sereniteit brengen in elke omgeving. Zijn klimmende groeiwijze maakt hem ook perfect voor het decoreren van verticale ruimtes of het laten hangen langs planken en rekken.

Bestel uw Philodendron Micans vandaag nog

Bij PlantenTotaal bieden we hoogwaardige planten aan die zorgvuldig zijn gekweekt om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan uw interieur en bestel vandaag nog uw eigen Philodendron Micans.