Philodendron El Choco Red een mooie verschijning

Met zijn weelderige groene bladeren en opvallende rode accenten is de El Choco Red een waar pronkstuk voor elke plantenliefhebber. Deze zeldzame variëteit van de Philodendron-familie staat bekend om zijn unieke esthetiek en gemak in onderhoud. Bij PlantenTotaal zijn we verheugd om deze buitengewone plant aan te bieden aan onze klanten die op zoek zijn naar een opvallende toevoeging aan hun interieur.

Filter products Showing 1 - 3 of 3 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Philodendron El Choco Red – Ø19cm – ↕30cm

 58,00
Philodendron El Choco Red – Ø19cm – ↕30cm

Philodendron El Choco Red – Ø10,5cm – ↕15cm

 41,00
Philodendron El Choco Red – Ø10,5cm – ↕15cm

Philodendron El Choco Red – Ø15cm – ↕50cm

 63,00
Philodendron El Choco Red – Ø15cm – ↕50cm

Mooie bladeren

De Philodendron El Choco Red onderscheidt zich door zijn opvallende bladeren, die een diepe groene kleur combineren met heldere rode vlekken en aderen. Deze kleurencombinatie zorgt voor een levendig contrast dat direct de aandacht trekt. Elke bladsteel wordt gekenmerkt door zijn unieke patroon, waardoor elke plant een individueel kunstwerk lijkt te zijn.

Groeiomstandigheden

Net als andere leden van de Philodendron-familie gedijt de El Choco Red goed in omstandigheden met indirect licht en regelmatig water geven. Hoewel deze plant niet veeleisend is qua verzorging, gedijt hij het beste in een vochtige omgeving met een goed doorlatende potgrond. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, maar vermijd te allen tijde dat de wortels in water blijven staan.

Een toevoeging aan elk interieur

Of je nu een minimalistisch modern interieur hebt of een meer eclectische stijl, de Philodendron El Choco Red past perfect in elke setting. Plaats hem als een solitaire blikvanger op een salontafel of voeg hem toe aan een groepsarrangement met andere planten voor een dynamisch effect. Deze veelzijdige plant voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke kamer.

Philodendron El Choco Red kopen

Ben je geïntrigeerd geraakt door de unieke charme van de Philodendron El Choco Red? Breng deze prachtige plant in huis en geniet van zijn weelderige groen en opvallende rode accenten. Bij PlantenTotaal bieden we hoogwaardige Philodendron El Choco Red planten aan die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun gezondheid en schoonheid. Wacht niet langer en voeg deze unieke plant vandaag nog toe aan je collectie!