De Monstera Monkey Leaf ook wel de Adansonii genoemd

De Monstera Monkey Leaf is een mooie plant. Deze prachtige plant, ook wel bekend als Monstera Adansonii, is een ware blikvanger met zijn unieke bladstructuur en levendige groene kleur. Bij PlantenTotaal hebben we een uitgebreide selectie van deze exotische schoonheden, klaar om jouw interieur te verfraaien.

Filter products Showing 1 - 2 of 2 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Monstera Monkey Leaf – Gatenplant – 30cm – Ø12

 14,95

Monstera Monkey Leaf – Ø12cm – ↕30cm

 13,00

De Monstera Monkey Leaf het uiterlijk van een aap

De Monstera Monkey Leaf staat bekend om zijn weelderige bladeren, die vaak worden vergeleken met het uiterlijk van een aap. Deze plant behoort tot de familie van de Araceae en gedijt goed in een warm, vochtig klimaat. Het blad van deze Monstera is doorgaans geperforeerd met karakteristieke gaten, wat bijdraagt aan zijn charmante uitstraling.

Verzorgingstips voor deze plant

Om optimaal van jouw Monstera Monkey Leaf te genieten, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze plant gedijt goed bij indirect licht en regelmatig water geven. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, maar vermijd te veel water om wortelrot te voorkomen. Een warme en vochtige omgeving zal de groei van jouw Monstera stimuleren, waardoor hij prachtig gedijt.

Monkey Leaf

Deze Monkey Leaf is een populaire plant, perfect voor elke plantenliefhebber. Of je nu op zoek bent naar een compacte plant voor op een plank of een indrukwekkende eye-catcher voor in jouw woonkamer, wij hebben de perfecte Monstera Adansonii voor jou. Blader door ons assortiment en voeg vandaag nog een vleugje groen toe aan jouw leven!

Monstera Monkey Leaf kopen

Ben je geïnspireerd geraakt door de schoonheid van deze plant? Wacht dan niet langer en haal jouw eigen exemplaar in huis bij PlantenTotaal! Ontdek ons assortiment en bestel vandaag nog jouw Monstera Adansonii om jouw interieur te verrijken met een vleugje natuurlijke elegantie.