Monstera Adansonii of Monkey Mask een mooie plant

Monstera Adansonii, ook bekend als de gatenplant of de Philodendron Monkey Mask, is een opvallende verschijning in elke plantencollectie. Bij PlantenTotaal bieden we een uitgebreide selectie van deze iconische klimplant aan. Met zijn kenmerkende bladeren, gekenmerkt door hun unieke gatenpatroon, voegt deze Monstera een vleugje tropische elegantie toe aan elk interieur.

Filter products Showing 1 - 6 of 6 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Monstera Adansonii Variegata – Ø27cm – ↕140cm

 326,00
Monstera Adansonii Variegata – Ø27cm – ↕140cm

Bolglas Duo Monstera Adansonii/Clusia – 2 stuks – Ø12cm – ↕30 cm

 57,00

Bolglas Duo Monstera Adansonii/White Wave – 2 stuks – Ø12cm – ↕30cm

 59,00
Bolglas Duo Monstera Adansonii/White Wave – 2 stuks – Ø12cm – ↕30cm

Bolglas Duo Monstera Adansonii/Syngonium Green – 2 stuks – Ø12cm – ↕12-30cm

 57,00
Bolglas Duo Monstera Adansonii/Syngonium Green – 2 stuks – Ø12cm – ↕12-30cm

Monstera adansonii 12cm in Kingston glas + LED – levertijd: 24 h – Ø12 ↕30

 37,00
Monstera adansonii 12cm in Kingston glas + LED – levertijd: 24 h – Ø12 ↕30

Monstera Adansonii – Ø12 ↕25

 29,95

Een blik op zijn kenmerken

De Monkey Mask is een lid van de Araceae-familie en komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Deze klimplant staat bekend om zijn hartvormige bladeren met opvallende insnijdingen en gaten, die zorgen voor een prachtig visueel effect. Het is een snelgroeiende plant die zowel binnen als buiten gedijt in warme en vochtige omstandigheden. Door zijn uitbundige groei en unieke bladstructuur is de Monstera Adansonii een favoriet onder plantenliefhebbers wereldwijd.

De veelzijdigheid van de Monstera Adansonii

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van de Monstera Adansonii is zijn vermogen om zich aan verschillende omgevingen aan te passen. Of het nu in een hangende mand, langs een klimrek of als decoratieve klimplant tegen een muur is, deze veelzijdige plant voelt zich overal thuis. Bovendien is de Monstera Adansonii een uitstekende keuze voor mensen met huisdieren, aangezien hij niet giftig is voor katten of honden.

Een mooie aanwinst voor elk interieur

Met zijn weelderige groene bladeren en unieke textuur voegt de Monstera een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke kamer. Of het nu in een modern appartement, een gezellig huisje of een kantooromgeving is, deze plant brengt een gevoel van rust en sereniteit met zich mee. Bovendien helpt de Monstera bij het zuiveren van de lucht, waardoor hij niet alleen esthetische, maar ook gezondheidsvoordelen biedt aan zijn omgeving.

Monstera Adansonii kopen

Ben je geïntrigeerd door de schoonheid van deze plant? Wacht dan niet langer en voeg deze prachtige plant toe aan je collectie. Bij PlantenTotaal bieden we een uitgebreid assortiment planten van topkwaliteit aan. Bestel vandaag nog en breng de tropische pracht van de Adansonii in jouw huis of kantoor.