Maranta Leuconeura Kerchoveana: opvallende donker groene bladeren

Verwijderd: De Maranta Leuconeura Kerchoveana, ook bekend als de “Kerchoveana” of de “Kerchove”, is een charmante en populaire variëteit binnen de Marantaceae-familie. Deze plant staat bekend om zijn opvallende bladeren met unieke patronen en kleuren, waardoor het een must-have is voor plantenliefhebbers die op zoek zijn naar een vleugje tropische pracht in hun interieur.

Filter products Showing the single result
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Maranta Leuconeura Kerchoveana – Ø12cm – ↕30cm

 12,95
Maranta Leuconeura Kerchoveana – Ø12cm – ↕30cm

Kenmerken van deze plant

De Leuconeura Kerchoveana wordt gekenmerkt door zijn ovale, donkergroene bladeren, die zijn versierd met opvallende zilvergrijze patronen en een vleugje paars aan de onderkant. Deze plant staat bekend om zijn unieke gewoonte om ‘s nachts zijn bladeren op te vouwen, wat een fascinerend schouwspel creëert voor elke toeschouwer.

Verzorging van de Maranta Leuconeura Kerchoveana

De Maranta Leuconeura Kerchoveana gedijt het beste in een warme en vochtige omgeving, waardoor het perfect is voor kamers met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers of keukens. Deze plant vereist regelmatig water geven en indirect zonlicht om te gedijen. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar niet doorweekt, en vermijd direct zonlicht om verbranding van de bladeren te voorkomen.

Waarom de Maranta Leuconeura Kerchoveana een goede keuze is

Met zijn prachtige bladeren en gemakkelijke verzorging is deze een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren plantenliefhebbers. Deze plant voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte, maar helpt ook bij het verbeteren van de luchtkwaliteit en het creëren van een rustgevende sfeer in huis.

Maranta Leuconeura Kerchoveana kopen

Wil je deze prachtige plant toevoegen aan je plantencollectie? Ontdek ons assortiment bij PlantenTotaal en haal deze betoverende plant vandaag nog in huis. Met zijn unieke bladpatronen en gemakkelijke verzorging is de Kerchoveana een absolute aanwinst voor elke binnenruimte. Bestel nu en geef je huis een groene boost!