Labisia: Het zuidoost-aziatische wonder!

Labisia, ook bekend als Kacip Fatimah of vrouwelijke ginseng, is een kruidachtige plant die van nature voorkomt in Zuidoost-Azië. Met zijn opvallende roze bloemen en medicinale eigenschappen is labisia een waardevolle aanvulling op elke tuin. Bij PlantenTotaal bieden we een uitgebreide selectie van labisia planten van de hoogste kwaliteit, zodat jij kunt genieten van de voordelen van deze prachtige plant.

Filter products Showing 1 - 2 of 2 results
Prijsbereik
Volgorde
Hoogte
Pot maat
Product Hoogte

Labisia Turtle Back – Ø10,5cm – ↕5cm

 90,00
Labisia Turtle Back – Ø10,5cm – ↕5cm

Labisia Pumila – Ø10,5cm – ↕15cm

 90,00
Labisia Pumila – Ø10,5cm – ↕15cm

De Voordelen van Labisia

De labisia plant staat bekend om zijn diverse voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Van oudsher wordt labisia gebruikt in de traditionele geneeskunde vanwege zijn vermeende eigenschappen die de vrouwelijke gezondheid ondersteunen. Studies suggereren dat labisia kan helpen bij het reguleren van de menstruatiecyclus, het verlichten van menstruatiekrampen en het verbeteren van de algehele hormonale balans. Bovendien wordt labisia vaak gebruikt als afrodisiacum en om het libido te verhogen.

Het Kweken en Verzorgen van Labisia

Labisia is een relatief gemakkelijk te kweken plant die goed gedijt in vochtige, goed doorlatende bodems en gedeeltelijke schaduw. Het is belangrijk om de plant regelmatig water te geven, vooral tijdens droge periodes, maar overmatig water geven moet worden vermeden om wortelrot te voorkomen. Labisia kan zowel in de volle grond als in potten worden gekweekt, waardoor het een veelzijdige keuze is voor tuiniers van alle niveaus. Bij PlantenTotaal bieden we gezonde labisia planten aan die klaar zijn om te worden toegevoegd aan jouw groene oase.

Labisia Kopen: Voeg een Vleugje Natuurlijke Schoonheid Toe

Wil je jouw leefruimte verrijken met de prachtige labisia plant? Bij PlantenTotaal hebben we een ruim assortiment aan labisia planten beschikbaar, zodat jij kunt genieten van de vele voordelen die deze plant te bieden heeft. Bestel vandaag nog jouw labisia plant en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw binnen- of buitenruimte.