Ficus Elastica Rubberplant

Ficus Elastica, beter bekend als de rubberplant, is een populaire keuze voor liefhebbers van kamerplanten. Met zijn glanzende bladeren en opvallende groeiwijze voegt deze plant een vleugje natuurlijke pracht toe aan elke ruimte. Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint met het vergroenen van je leefomgeving, de Ficus Elastica is een uitstekende keuze die zowel esthetisch als functioneel is.

Filter products Showing 1 - 12 of 32 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Ficus Elastica Belize – Ø12 ↕30

 12,00

Ficus Elastica Robusta 21 Cm – Ø21cm – ↕95cm

 35,00

Ficus Elastica Robusta – Ø12cm – ↕35cm

 11,00

Ficus Elastica Robusta struik – 170 cm – Ø27cm

 93,00

Ficus Elastica Belize struik – 170 cm – Ø29cm

 94,95

Ficus Elastica Tineke struik – 160 cm – Ø28cm

 69,95

Ficus Elastica Robusta stam – 160 cm – Ø32cm

 109,95

Ficus Elastica Abidjan – Ø17cm – ↕55cm

 23,95

Ficus Elastica Robusta – Ø17cm – ↕55cm

 23,95

Ficus Elastica Tineke – Ø27cm – ↕85cm

 56,95

Ficus Elastica Robusta – Ø27cm – ↕80cm

 56,95

Ficus Elastica Burgundy – Ø24cm – ↕100cm

 77,00

Eigenschappen van de Ficus Elastica Rubberplant

De Ficus Elastica is afkomstig uit de regenwouden van India en Maleisië en gedijt goed in warme, vochtige omgevingen. Met zijn stevige stam en glanzende, leerachtige bladeren is deze plant een blikvanger in elke kamer. De bladeren variëren van donkergroen tot bijna zwart, en sommige variëteiten hebben zelfs een vleugje rood of paars. De rubberplant kan aanzienlijke hoogtes bereiken, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een plant die indruk maakt.

Verzorgingstips voor Jouw Ficus Elastica Rubberplant

Het verzorgen van een Ficus Elastica vereist niet veel moeite, maar het is belangrijk om enkele basisprincipes te volgen om ervoor te zorgen dat je plant gedijt. Deze plant gedijt goed bij helder, indirect licht en heeft regelmatig water nodig, maar vermijd te veel water geven, omdat dit kan leiden tot wortelrot. Het is ook belangrijk om de bladeren af en toe af te stoffen om de plant gezond te houden en de fotosynthese te bevorderen. Met de juiste zorg kan je Ficus Elastica jarenlang groeien en gedijen in je huis of kantoor.

Waarom een Ficus Elastica kopen bij PlantenTotaal?

Bij PlantenTotaal begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige planten die zowel mooi als gezond zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van Ficus Elastica planten aan, zorgvuldig gekweekt en geselecteerd om aan onze strenge kwaliteitsnormen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte Ficus Elastica voor op je bureau of een grotere variant voor in je woonkamer, wij hebben de perfecte plant voor jou. Bestel vandaag nog je eigen Ficus Elastica bij PlantenTotaal en breng de natuur naar binnen!

Ficus Elastica kopen

Wil je jouw ruimte verfraaien met de prachtige Ficus Elastica Rubberplant? Neem dan een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende variëteiten die wij aanbieden. Bestel nu en geniet binnenkort van de natuurlijke schoonheid en luchtzuiverende eigenschappen van deze iconische kamerplant.