Epipremnum Pinnatum Cebu Blue, mooie bladpatroon

Epipremnum Pinnatum Cebu Blue, een ware schoonheid in de wereld van kamerplanten. Met zijn unieke bladpatroon en intrigerende groeigewoonten, is deze plant een waar pronkstuk voor elke plantenliefhebber. Bij PlantenTotaal zijn we trots om deze zeldzame schoonheid aan te bieden, klaar om een vleugje natuurlijke elegantie aan uw ruimte toe te voegen.

Filter products Showing 1 - 2 of 2 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Epipremnum Pinnatum Cebu Blue – Ø17cm – ↕60cm

 34,95
Epipremnum Pinnatum Cebu Blue – Ø17cm – ↕60cm

Epipremnum Pinnatum Cebu Blue – Ø17cm – ↕65cm

 34,95
Epipremnum Pinnatum Cebu Blue – Ø17cm – ↕65cm

De Pinnatum Cebu Blue

De Pinnatum Cebu Blue, afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië, staat bekend om zijn opvallende blauwgroene bladeren met zilverachtige aderen. De unieke kleur en textuur maken het een geliefde keuze voor liefhebbers van exotische planten. Deze klimplant gedijt in warme, vochtige omstandigheden en kan zowel binnen als buiten worden gekweekt, afhankelijk van het klimaat.

Kenmerken van deze plant

De Pinnatum Cebu Blue is een langzaam groeiende plant met klimmende stengels die zich vastklampen aan steunen met behulp van luchtwortels. Het is een uitstekende keuze voor verticale tuinen of hangende manden. Met de juiste zorg kan deze plant indrukwekkende lengtes bereiken en een weelderige, groene uitstraling geven aan elke ruimte.

Verzorging van de Epipremnum Pinnatum Cebu Blue

Hoewel we hier niet ingaan op specifieke verzorgingsinstructies, is het belangrijk op te merken dat de Pinnatum Cebu Blue over het algemeen een gemakkelijk te onderhouden plant is. Het gedijt goed bij indirect zonlicht en regelmatig water geven, maar vermijd te veel water geven om wortelrot te voorkomen. Een goed doorlatende potgrond is essentieel voor een gezonde groei.

Haal deze mooie plant in huis

Klaar om een vleugje exotische pracht aan uw huis toe te voegen? Wacht niet langer en koop vandaag nog uw eigen Epipremnum Pinnatum Cebu Blue bij PlantenTotaal. Met onze hoogwaardige planten en snelle levering kunt u binnenkort genieten van de betoverende schoonheid van deze unieke kamerplant. Waar wacht u nog op? Bestel nu en transformeer uw leefruimte met de Epipremnum Pinnatum Cebu Blue.

Epipremnum Pinnatum Cebu Blue kopen

Ontdek de pracht van deze Epipremnum en voeg een vleugje tropische elegantie toe aan uw interieur. Bestel vandaag nog uw eigen  Pinnatum Cebu Blue bij PlantenTotaal en laat uw ruimte tot leven komen met deze adembenemende klimplant.