Epipremnum Aureum een veelzijdige plant

De populaire Epipremnum Aureum wordt ook wel de Devil’s Ivy of Golden Pothos genoemd. Het is een plant dies geliefd om zijn luchtzuiverende eigenschappen en zijn vermogen om zelfs de meest saaie ruimtes te transformeren in levendige en groene oases.

Filter products Showing 1 - 4 of 4 results
Prijsbereik
Volgorde
Bloeiend
Buiten of binnen
Giftig
Hoogte
Luchtzuiverend
Makkelijke plant
Plant + pot
Pot maat
Standplaats
Waterbehoefte
Product Hoogte

Epipremnum Aureum – Ø12 ↕25

 11,95
Epipremnum Aureum – Ø12 ↕25

Epipremnum Aureum pyramide – 160 cm – ø27

 77,95
Epipremnum Aureum pyramide – 160 cm – ø27

Epipremnum Aureum mosstok – 150 cm – ø27

 77,95
Epipremnum Aureum mosstok – 150 cm – ø27

Epipremnum Aureum gaasrek – 160 cm – ø27

 97,95
Epipremnum Aureum gaasrek – 160 cm – ø27

Mooie hartvormige bladeren

Epipremnum Aureum is een tropische klimplant afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het staat bekend om zijn glanzende, hartvormige bladeren, met meerdere tinten. Kortom: een visueel aantrekkelijke toevoeging is aan elk interieur. Deze plant gedijt goed in zowel helder licht als schaduwrijke omgevingen. Dus een ideale keuze voor zowel ervaren als beginnende plantenliefhebbers.

Een mooie plant de Aureum

Wat deze Aureum extra aantrekkelijk maakt, is zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende groeiomstandigheden en zijn weerstand tegen plagen en ziekten. Dit maakt het een duurzame en onderhoudsarme keuze voor mensen met een drukke levensstijl. Bovendien staat het bekend om zijn vermogen om formaldehyde, benzeen en andere giftige stoffen uit de lucht te zuiveren, een functionele functie!

De Aureum bij PlantenTotaal

Bij PlantenTotaal bieden we een uitgebreide selectie van planten, variërend in grootte en variëteit. Bent u op zoek bent naar een compacte plant voor op uw bureau of een weelderige hangplant voor in uw woonkamer? Wij hebben de perfecte Aureum voor u. Onze planten zijn zorgvuldig gekweekt en verpakt om ervoor te zorgen dat ze in optimale conditie bij u thuis aankomen.

Epipremnum Aureum Kopen

Haal de natuur in huis met een Epipremnum van PlantenTotaal. Bestel vandaag nog uw eigen exemplaar en geniet van de schoonheid en luchtzuiverende voordelen die deze prachtige plant te bieden heeft. Verrijk uw leefruimte en creëer een gezondere omgeving met mooie planten van PlantenTotaal.